Veel gestelde vragen


Wanneer wordt mijn pakketje geleverd?

Jouw pakketje wordt zo snel mogelijk bezorgd. Houd de track & trace informatie in de gaten voor de meest actuele bezorginformatie. 

 

Wat is de retourtermijn?

Bij La-sieradenshop stuur je altijd je bestelling binnen 14 werkdagen terug na de verzenddatum. Zorg ervoor dat je de producten ongedragen en onbeschadigd retourneert.

 

Hoe kan ik iets retourneren?

Maak bij een zelfgekozen bezorgdienst een verzendlabel aan. Breng je pakket naar het postkantoor. Bewaar het verzendbewijs van je retourzending goed. Wij zijn niet verantwoordelijk voor retourproducten die zoekraken. (We geven geen vergoeding voor de retour verzendkosten).

 

Retourneer je pakketje naar: 

La-sieradenshop

Prof. Struijckenlaan 15

3741 EX Baarn

 

Wat zijn de retourkosten?

De retourkosten zijn voor rekening van de klant. Je kunt zelf een retourlabel aanmaken via bijvoorbeeld PostNL. Dit komt neer op 3,95 tot 4,10 euro afhankelijk van de grootte van het pakket.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn retourzending verwerkt wordt?

Zodra we jouw retourzending hebben ontvangen sturen we je een e-mail. Dan ontvang je binnen enkele dagen het bedrag terug op je rekening.

 

Ik heb een kapot item ontvangen, wat nu? 

Wat vervelend dat je een kapot item hebt ontvangen. Je mag in dit geval altijd contact opnemen met ons door een mailtje te sturen. Vermeld hierin je ordernummer en maak een foto van het item dat kapot is. Zo kunnen we je zo snel mogelijk helpen.